غريبه ها تهديد مي كنند

نویسنده : سيد مرتضي فاطمي




متجاوز زماني دست به تهاجم و يا حتي جنگ افروزي مي‎زند كه به خوبي منطقه استحفاظي دشمنش را آناليز كرده باشد ؛ رصد زيرساخت‎ها، حفره‎ها، ترديدها، اختلافات و حتي اشتراكات از وظايف متهاجم و متجاوز است. متجاوز براي خرد و كلان نقاط قوت و پاشنه‎آشيل دشمنش تمهيد چيده و برنامه‎ريزي مي‎كند.
نكته بالا را تعميم دهيد به تجاوز نرم و يا به تعبير كامل‎تر جنگ نرم، و يا جنگ‎افروزي متجاوزين به فكر و انديشه پاك و زلال خانواده ايراني، خانواده بكر و معصوم با بنيان‎هاي محكم، عاطفي و اعتقادي.
امروز اين خانواده در هجمه امواج غول‎هاي رسانه‎اي صهيونيستي گرفتار آمده‎ است، آ‎ن‎ها قلب فرهنگ و اجتماع ايراني را به‎خوبي رصد كرده‎اند و با سلاح‎هاي دوربرد رسانه‎اي، آن‎قدر شليك مي‎كنند تا حريف را از پا انداخته و ديگر صداي ضربان قلب اين دشمن را نشنوند.
جنگ نرم يك تهديد است، چه برخي مسئولين فرهنگي پذيرا باشند و چه خود را به تغافل بزنند. بي‎شك آسيب‎هاي درازمدت و حتي كوتاه‎مدت اين تهديد نرم بسيار پرمخاطره‎تر از جنگ فيزيكي و تن به تن است.
صحبت از شبكه‎اي است به نام «فارسي‎وان»،؛ متصديان اين شبكه، به يقين در آينده نه‎چندان دور با رفع نقاط ضعف خود (كه بخش عمده آن در حال حاضر ضعف دوبلورهاي ناكاربلد افغان است) به اعداد شبكه‎هاي خود اضافه خواهند كرد (فارسي 2، 3 الي...) و با سرعت و قدرت بيشتري به جنگ‎افروزي نرم خود در قبال جامعه ايراني ادامه خواهند داد و افسوس كه ما در شادي اُفت‎ بينندگان بي‎بي‎سي فارسي غرق شده‎ايم.
و اين‎جاست، كه نگاه غيرفرهنگي و سياسي ناظران و مجريان فرهنگي اين مرز و بوم رخ عيان مي‎كند.

رابرت مرداك هم‎راستا با ديگر مخالفان رويكردهاي فرهنگي جمهوري اسلامي و با هدف تأثيرگذاري بر فضاي فرهنگي اجتماعي ايران اسلامي پا به ميدان گذاشته است؛ ميداني كه قبل‎تر نيز عربستان سعودي، خاصه فرقه ضاله‎وهابيت با تأسيس شبكه‎ ام‎بي‎سي پرشيا و با همكاري دوستان آمريكايي و هم‎پيمانان منطقه‎اي‎اش، لنگ لنگان به آن پاي گذارده بودند.
فارسي وان با پخش سريال‎هاي متنوع و رنگارنگ خود نشان داد به ميزان فراواني، نسبت به تعلقات روحيات شرقي خانواده ايراني آشناست. به طور مثال، با انتخاب سريال «ويكتوريا» كه از آغاز تأسيس اين شبكه در پربيننده‎ترين ساعت شب پخش مي‎شد، نشان داد مسائل اجتماعي كنوني كشور ما همچون رابطه دختران و پسران و گرفتاري‎هاي مردان با زنان شاغل را به خوبي مي‎شناسد و نسخه دلخواه خود را براي اين گرفتاري ها تجويز مي كند. آن‎چنان اين انتخاب، دقيق و به‎جا بود كه مخاطب سريال ويكتوريا تصور آن دارد كه اين سريال تازه‎ساخت است. اين در حالي است كه سريال ويكتوريا 22 سال پيش ساخته شده است، و يا درخصوص گزينش سريال‎هاي كره‎اي كه به‎طور كليشه‎اي همواره در ارتباطات عاطفي مثلثي شكل ايجاد مي‎شود و مشابه آن بارها از صدا و سيماي جمهوري اسلامي نيز پخش شده، جاي ترديد نمي‎گذارد كه برنامه‎ريزان اين شبكه‎ها درخصوص ذائقه مخاطب ايراني و ميل تماشاي اين قبيل مجموعه ها آگاه بوده‎اند.
در سريال‎هاي پخش شده از فارسي‎وان به‎طور تدريجي و معكوس، اعمال به‎شدت منفور و حرام از نگاه شرع و حتي عرف، از ديد جامعه و خانواده ايراني به اعمال مباح و حتي پسنديده و گاه ضروري جامعه تبديل مي‎شود؛ زير سئوال بردن ازدواج و ايجاد شبهه و ترديد مكرر درباره افرادي كه به‎زعم آن‎ها، به اشتباه هنوز به ازدواج تن مي‎دهند و يا به زندگي مشترك خود پايبندند و در مقابل، ارائه ديدگاه‎ها و پاسخ به سئوال‎هاي شبهه‎افكنانه براي اقناع مخاطب درخصوص تغييرات زمانه و لزوم فاصله‎گيري از جامعه سنتي، از برجسته‎ترين مضامين سريال‎هاي اين شبكه است. روابط عاشقانه دختر و پسر جوان، نمايش مكرر مي‎گساري، مزخرف‎گويي‎هاي هنگام مستي، نمايش روابط خارج از چهارچوب‎هاي اخلاقي، ابراز علاقه‎هاي شهواني اغواكننده، عدم وفاداري زنان و مردان متأهل به همسران، روابط نامتوازن سني بين افراد داراي اختلاف سني زياد (پسر 18 ساله عاشق زن 47 ساله) و بي احترامي به والدين از اين جمله‎اند.
از ديگر برنامه‎هاي فارسي‎وان برنامه‎اي است تحت عنوان Remote control (كنترل از راه دور) كه حاوي كليپ‎هاي راك بوده و پيوسته اين كليپ‎ها تكرار مي‎شود؛ نكته قابل توجه اين است كه تا به امروز هيچ موسيقي ايراني در اين برنامه پخش نشده است و در فضاي اين كليپ‎ها، اغلب خشونت و آنارشيسم موج مي‎زند، غالب خوانندگان اين كليپ‎ها نوجوانان هستند و مي‎توان به‎صراحت گفت نام اين قسمت، همان هدف اصلي فارسي‎وان يعني كنترل از راه دور جوانان ايراني است.
در آينده، سريال‎هاي مشابه سريال‎هاي كنوني از شبكه فارسي‎وان پخش خواهد شد و روند كنوني استمرار خواهد داشت. اگر در زمان برنامه‎ها و فحواي آن‎ها تأمل و تدبر كنيم مي بينيم كه اين شبكه، حلقه مفقوده حمله رسانه‎اي غرب و در رأس آن صهيونيسم پليد عليه ايران اسلامي است؛ آن هم با هدف منفعل و منحرف‎كردن جوان ايراني كه در ادامه همان سناريوي از پيش طراحي شده‎اي است كه سال‎ها پيش رهبر معظم انقلاب از آن به‎عنوان تهاجم و شبيخون فرهنگي ياد كردند. امروز بيش از هر روزي نمونه‎هاي بارز اين تفكر شيطاني را احساس مي‎كنيم. همه اين‎ها تهديد است به‎جاي اين‎كه خود را به تغافل بزنيم، بهتر است؛ تا دير نشده اقدامات فرهنگي مؤثر از قبيل تأسيس شبكه‎هاي ويژه پخش فيلم، آموزش‎هاي رسانه‎اي استفاده بهينه از ماهواره، فراهم كردن شرايط ازدواج سهل و آموزش روابط پيش از ازدواج و ... را در دستور كار برنامه برنامه هاي‎مان قرار دهيم و از تهاجم نرم عليه انقلاب اسلامي كه از حمله نظامي و تحريم اقتصادي كنوني پيچيده‎تر و فرسايشي تر است جلوگيري كنيم. خانواده ايراني مقدس است.
مسئولين فرهنگي ، باور كنيد اين يك تهديد است ...
منبع:http://panjerehweekly.ir